ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Επιχείρηση» οι ληστείες αυτοκινήτων έξω από νεκροταφεία

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Επιχείρηση» οι ληστείες αυτοκινήτων έξω από νεκροταφεία

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στα κατεχόμενα το φαινόμενο των επαναλαμβανόμενων ληστειών αυτοκινήτων έξω από το νεκροταφείο της Λευκωσίας.

Η εφημερίδα Κίπρις, αναφέρεται στο τελευταίο περιστατικό της Παρασκευής (5/10) υπογραμμίζοντας ότι έχει τουλάχιστον άλλες τρεις φορές δημοσιεύει ρεπορτάζ για το θέμα αυτό χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό γιατί ο παθών, Χασάν Γκιουνγκιούρ που είχε πάει σε κηδεία και αντίκρισε μετά το αυτοκίνητό του με σπασμένα παράθυρα και από μέσα να λείπουν κάποια αντικείμενα, ανέβασε φωτογραφίες και σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πήγα να μοιραστώ τον πόνο των φίλων μου, ξεκινά η ανάρτηση του Γκιουνγκιόρ γράφοντας ότι δεν μπορούν να βρουν ησυχία ούτε σε αυτόν ούτε στον άλλο κόσμο και σημειώνει την αύξηση των εγκλημάτων στα κατεχόμενα, δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες. Θα έρθει η ώρα που κάποιος θα λογοδοτήσει για όλα αυτά, κατέληξε στην ανάρτησή του.

Στο μεταξύ, η Κίπρις, αλλά και άλλες εφημερίδες, προβάλλουν δηλώσεις του «πρωθυπουργού» Τουφάν Ερχιουρμάν σε τηλεοπτική εκπομπή όπου κλήθηκε να σχολιάσει την αύξηση της εγκληματικότητας και τα μέτρα που λαμβάνονται. Η απάντησή του ήταν πως το θέμα της «αστυνομίας» είναι ευαίσθητο γι’ αυτόν και γι’ αυτό αποφεύγει να το συζητεί δημόσια.

Είπε ότι έχουν πολλές ελλείψεις σε «αστυνομικούς», οχήματα ώστε να αντιμετωπιστούν τα αυξανόμενα περιστατικά, αλλά εργάζονται ώστε να επιλύσουν το πρόβλημα, ενώ σημείωσε ότι δίδουν μεγάλη σημασία στο αίσθημα ασφάλειας του κόσμου που έχει κατατρωθεί τελευταία.

Παρατήρησε επίσης ότι αυτοί που διαπράττουν τα εγκλήματα ή τα αδικήματα στα κατεχόμενα, προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό. Σε σχέση με τον πληθυσμό, το ποσοστό της εγκληματικότητας είναι χαμηλό, υποστήριξε τέλος ο κ. Ερχιουρμάν.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top