Έτσι έγινε το θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος -Δείτε φωτογραφίες
Τραγικό θάνατο βρήκε η 71χρονη Σύλβια Γεωργίου Τζιόουνς από τη Λεμεσό, όταν γύρω στις 10:40 παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 64χρονη.

Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μια νέα μόδα, που κάθε μέρα αποκτά όλο και περισσότερους φανς. Τα τατουάζ στα νύχια. Δεν ενέχουν κανένα κίνδυνο και πόνο και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.
Το Instagram έχει γεμίσει με λογαριασμούς που ανεβάζουν φωτογραφίες με αυτή τη νέα τεχνική, που πιστεύεται ότι θα αντικαταστήσει στο γνωστό μανικιούρ πολύ σύντομα.
Ουσιαστικά, αυτό που κάνει ένας tatto artist είναι να σχεδιάσει με το μελάνι πάνω στο νύχι, όπως θα το έκανε και πάνω στο σώμα. Ήδη οι πρώτοι διάσημοι έχουν μυηθεί σε αυτή νέα μόδα, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, Μπέλα Χαντίντ και Κάιλι Τζένερ.


Από Huffington Post
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




