ΕΠ: ΛΕΜΕΣΟΥ: Δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή ενώ οδηγούσε- Φώναξε βοήθεια

ΕΠ: ΛΕΜΕΣΟΥ: Δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή ενώ οδηγούσε- Φώναξε βοήθεια

'Έσβησε' ξαφνικά καθώς οδηγούσε, άντρας ηλικίας 74 ετών στην επ. Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 9/10 στο χωριό Πελέντρι της επαρχίας Λεμεσού, όταν 74χρονος οδηγώντας σε δρόμο του χωριού, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και χτύπησε σε πάσσαλο.

Χωριανοί που βρίσκονταν στο σημείο, έτρεξαν να δουν τι συνέβη όπου και διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άντρας είχε χάσει τη ζωή του.

Όπως πληροφορούμαστε από έγκυρη πηγή πριν χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συμβεί το μικρο-ατύχημα είχε φωνάξει «βοήθεια».

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.