LIFESTYLE

Και όμως δεν λέγεται Αντζελίνα η Κύπρια του GNTM – Άλλο είναι το όνομά της

Και όμως δεν λέγεται Αντζελίνα η Κύπρια του GNTM – Άλλο είναι το όνομά της

Η Αντζελίνα έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της τα βλέμματα. Και όμως σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline Αντζελίνα είναι το... καλλιτεχνικό της όνομα.

Η Αντζελίνα από τις οντισιόν ανάγκασε τα φώτα να στραφούν πάνω της. Το σπασμένο της δόντι δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δημήτρη Σκουλό.

Ο ενθουσιασμός της όταν αντίκρυσε την Βίκυ Καγιά και η επιθυμία της να πάει για καφέ με την κριτή έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τα κυπριακά, αλλά και τα ελλαδικά μέσα.

Στο bootcamp είδαμε την Αντζελίνα σαν αρπακτικό να μαζεύει με την σέσουλα τα αξεσουάρ, αν και κάθε διαγωνιζόμενη έπρεπε να παρει μόνο ένα. Στο τέλος αναγκάστηκε να τα μοιράσει στις υπόλοιπες κοπέλες, μιας και δεν υπήρχαν αξεσουάρ για να πάρουν οι υπόλοιπες.

 

Με όλα αυτά η Αντζελίνα βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της συζήτησης. Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThemaOnline το όνομά της δεν είναι Αντζελίνα.

Παλαιότερα η Αντζελίνα ονομαζόταν... Ευαγγελία, μέχρι που κάποια μέρα η ίδια αποφάσισε ότι θέλει όλοι να την φωνάζουν Αντζελίνα.

Ακόμα και στον διαγωνισμό ομορφιάς του καναλιού του Αρχαγγέλου 'Feel Fantastic' διαγωνιζόταν ως Αντζελίνα Γεωργίου και όχι ως Ευαγγελία Γεωργίου.

  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top