LIFESTYLE

Ο Καπουτζίδης απαντά on air αν θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ουγγαρέζου - VIDEO 

Ο Καπουτζίδης απαντά on air αν θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ουγγαρέζου - VIDEO 

Ο Καπουτζίδης στην κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Ουγγαρέζο, αλλά και στο θέμα που έγινε με την τηλεκριτικό Τίνα Μεσαροπούλου απάντησε on air και εξήγησε γιατί δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Έχει γίνει μεγάλος λόγος για όλα όσα είπε ο Καπουτζίδης με αφορμή το τραγούδι ενός ράπερ σχετικά με το bullying στο επεισόδιο της Κυριακής του σόου 'Ελλάδα Έχεις Ταλέντο'. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε και για τα δικά του και παρότρυνε τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και κάνουν bullying να το σκεφτούν ξανά και ξανά...

Όμως μετά το επεισόδιο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, την Δευτέρα, 8/10, μίλησε για το εργασιακό bullying που όπως υποστήριξε ο Καπουτζίδης του άσκησε όταν έκανε το «Ouga chanel».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου κου» και το ρεπορτάζ του Γιώργου Πουλοπουλου, ο Γιώργος Καπουτζίδης πριν μερικά χρόνια ενημερώθηκε μέσω των social media για την εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Mega όπου είχε φιλοξενούμενο τον Γεωργίου. H εκπομπή είχε ήδη προβληθεί, αλλά τότε ο Καπουτζίδης δεν το γνώριζε.

Ωστόσο ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν άντεξε και βγήκε τηλεφωνικώς στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη θέλοντας να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα όπως είπε on air. 

Αυτή είναι η τρίτη φορά που λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτές τις κατηγορίες σύμφωνα με τον Γιώργο Καπουτζίδη, η οποία ήταν και η φαρμακερή. Ωστόσο το μήνυμα που έστειλε τότε στον Ουγγαρέζο δεν το έστειλε στον Διευθυντή του Mega τότε, τον κ. Πέτρο Μπούτο.

Η παρέμβασή του Γιώργου Καπουτζίδη αφορούσε την συγκεκριμένη μέρα, που ήταν η παγκόσμια μέρα bullying και ήταν καλεσμένος ο κύριος Γεωργίου, ένας άνθρωπος που είχε εκφράσει δημόσια πολλές φορές την ομοφοβία του.

'Η τηλεόραση δεν φτιάχτηκε για να λέει ψέματα. Και ο Δημήτρης δεν κινδύνεψε να χάσει την δουλειά του, ούτε και την στήλη του' είπε ο Καπουτζίδης

Αν θα ακολουθήσει τη νομική οδό δήλωσε: 'Δεν σκέφτομαι να κάνω τίποτα και δεν θέλω να κινηθώ νομικά γιατί βλέπω ότι ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και έχει πιστέψει ότι μιλώ ειλικρινά. Και το ότι μιλάω ειλικρινά μου φτάνει που το πιστεύει ο κόσμος. Δεν χρειάζεται να μου το πιστοποιήσει κι ένα δικαστήριο. Το είχα σκεφτεί από την πρώτη φορά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι. Και να πάω να πάρω 20 -30 χιλιάρικα από τον Ουγγαρέζο δεν μου λέει και τίποτα... και να βάλω έναν άνθρωπο σε μια διαδικασία να πάει με τους γονείς του να μαζέψει 20 χιλιάρικα....'. 

Όσον αφορά στην κυρία Τίνα Μεσαροπούλου, η οποία την Τετάρτη, 10/10, δήλωσε ότι ζήτησε την απόλυση της μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο σεναριογράφος δήλωσε ότι την έχει χ€σμ€νη, κάτι που το έχει πει και στην ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν. 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top