ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Teddy Mania από τη MAXMARA στην καρδιά της Λευκωσίας

Teddy Mania από τη MAXMARA στην καρδιά της Λευκωσίας

Από ενθουσιασμό συνοδεύθηκε η εμπειρία του Teddy Mania από τη MAXMARA στην αποκλειστική παρουσία της Φθινοπωρινής κολεξιόν 2018 του οίκου που έλαβε χώρα την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο κατάστημα της MAXMARA, Στασικράτους 16, στη Λευκωσία.

Τα παλτά Teddy Bear είχαν την τιμητική τους και είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής φαντασίας του Creative Director της MAXMARA Ian Griffiths, ο οποίος άντλησε έμπνευση από τα χαρακτηριστικά Teddy Bear παλτά που είχε δημιουργήσει ο οίκος κατά τη δεκαετία του '80.

Η νέα συλλογή των παλτών χαρακτηρίζεται από την αυθεντική αίσθηση που αφήνει η γούνα καμήλας πάνω στη μεταξένια βάση, αναδεικνύοντας την εμπειρία 65 ετών που έχει η MAXMARA στη δημιουργία παλτών μοναδικής εμπνεύσεως και σύνθεσης.

Η Carine Roitfeld, η Kim Kardashian, η Izabel Goulart και η Rita Ora είναι ένα ενδεικτικό δείγμα των διεθνώς αναγνωρισμένων διάσημων προσωπικοτήτων που έχουν επιλέξει να προσθέσουν ζεστασιά και ξεχωριστό στυλ στην εμφάνισή τους, φορώντας τα παλτά της MAXMARA.

Τα Teddy Bear παλτά της MAXMARA, αφού συγκέντρωσαν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, όπου τιμήθηκαν με το βραβείο "Best of the Best" στην κατηγορία των γυναικείων παλτών, ήρθαν και στην Κύπρο για να εντυπωσιάσουν τις σύγχρονες γυναίκες με δυναμικό στυλ που επιθυμούν να αναδείξουν τις κλασικές στιλιστικές επιλογές, αποφεύγοντας ταυτόχρονα το συντηρητικό.

Στο κατάστημα της MAXMARA, Στασικράτους 16, στη Λευκωσία την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου συγκεντρώθηκαν οι λάτρεις της υψηλής ραπτικής και απόλαυσαν στην καρδιά της Λευκωσίας τις ξεχωριστές δημιουργίες του οίκου σε μια αποκλειστική παρουσίαση που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και ανέδειξε το στυλ και την κομψότητα που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που επιλέγουν να εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες της MAXMARA.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top