Το Ολυμπιακό χωριό στο Μπουένος Άΐρες – Εδώ μένουν οι Κύπριοι αθλητές (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Το Ολυμπιακό χωριό στο Μπουένος Άΐρες – Εδώ μένουν οι Κύπριοι αθλητές (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στη νότια πλευρά του Μπουένος Άιρες στην συνοικία Villa Soldati χτίστηκε το Ολυμπιακό Χωριό το οποίο φιλοξενεί 4012 αθλητές, και περίπου 3000 χιλιάδες συνοδούς, προπονητές και αρχηγούς αποστολών των χωρών.

Αποτελείται από 1440 ολοκαίνουργια διαμερίσματα σε 32 κτίρια έξι ορόφων συνολικής επιφάνειας 160.000 m2.

Εκεί φυσικά βρίσκεται και η 13μελής κυπριακή αποστολή.

Οι αθλητές επί καθημερινής βάσης ψυχαγωγούνται μέσα από σειρά παιγνιδιών, διαγωνισμών και εκδηλώσεων όπως (karaoke, party, εκπαιδευτικά μαθήματα, κ.α). Οι αθλητές όλων των χωρών έρχονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά, σε έναν τεράστιο χώρο που δεν εκφράζονται θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το Ολυμπιακό Χωριό:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE