ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Γεωργίας ΕΕ και στο Ισραήλ για διαχείριση νερού ο Καδής

Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Γεωργίας ΕΕ και στο Ισραήλ για διαχείριση νερού ο Καδής

Για το Λουξεμβούργο αναχωρεί, την Κυριακή 14/10, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μετέδωσε το ΓΤΠ, στο Συμβούλιο θα συζητηθεί κυρίως η μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής μετά το 2020. Θα συζητηθούν επίσης οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αντιμετώπιση της αφρικανικής πανώλης των χοίρων.

Στις 16 Οκτωβρίου, ο κ. Καδής θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο χωρών σε θέματα διαχείρισης νερού και περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα συναντηθεί με τον Ισραηλινό Υπουργό Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Uri Ariel, καθώς και με τον Υπουργό Προστασίας Περιβάλλοντος, Zeev Elkin.

Παράλληλα, μαζί με κρατικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους αγροτικών οργανώσεων και επιχειρηματίες, θα ενημερωθεί για πρακτικές εξοικονόμησης και σύγχρονες τεχνολογίες διαχείρισης νερού στη γεωργία και για οικιακή χρήση, που εφαρμόζει το Ισραήλ, το οποίο θεωρείται πρωτοπόρο στο συγκεκριμένο θέμα. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top