Λεμεσός: Άγριος καβγάς με μαχαιρώματα - Στην εντατική ένα πρόσωπο

Λεμεσός: Άγριος καβγάς με μαχαιρώματα - Στην εντατική ένα πρόσωπο

Στην εντατική νοσηλεύεται αλλοδαπός μετά από επίθεση από 64χρονο για μια θέση στάθμευσης!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε το βράδυ της Κυριακής (14/10) στην Λεμεσό όταν το θύμα έκανε παρατήρηση στον 64χρονο για το πως στάθμευσε το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 64χρονου, ο αλλοδαπός φαίνεται πως κρατούσε μαχαίρι και στην προσπάθεια του να τον απωθήσει τραυματίστηκε στο θώρακα.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου και πέρασαν χειροπέδες στον 64χρονο, όπως και ασθενοφόρο για μεταφορά του αλλοδαπού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Να σημειώσουμε ότι το θύμα νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE