Φουρλάς: Σημαντικό το κοινό συνέδριο που διοργανώνει η Βουλή Κύπρου και Ελλάδας

Φουρλάς: Σημαντικό το κοινό συνέδριο που διοργανώνει η Βουλή Κύπρου και Ελλάδας

Σημαντικό το συνέδριο που συνδιοργανώνεται από τη Βουλή Κύπρου-Ελλάδας, λέει ο Φουρλάς.

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής Λουκάς Φουρλάς το συνέδριο που συνδιοργανώνουν την Τρίτη στη Λευκωσία η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Βουλή των Ελλήνων, με θέμα «Προεδρική Δημοκρατία versus Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».

Είπε ακόμη ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, υπό τον Πρόεδρο της Βουλής, με θέμα την προετοιμασία του συνεδρίου.

Όπως δήλωσε ο κ. Φουρλάς, στο συνέδριο θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης. Επίσης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης θα απευθύνουν χαιρετισμό και ομιλίες στο πρώτο μέρος του συνεδρίου.

Θα συμμετέχουν επίσης εγνωσμένου κύρους νομικοί και ακαδημαϊκοί, για να αναλύσουν τις διαφορές των δύο πολιτευμάτων και «είμαστε σίγουροι ότι θα εξαχθούν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα», κατέληξε ο κ. Φουρλάς.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν στις 9.30πμ στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» και θα είναι ανοιχτές για το κοινό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE