ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Συναγερμός στις Αρχές- Αλλοδαποί απήγαγαν και χτύπησαν αστυνομικό

ΕΛΛΑΔΑ: Συναγερμός στις Αρχές- Αλλοδαποί απήγαγαν και χτύπησαν αστυνομικό

Πρωτοφανής υπόθεση, με απαγωγή και ξυλοδαρμό αστυνομικού, ερευνούν οι Αρχές στην Ελλάδα, ενώ πρόκειται για το δεύτερο σοβαρό περιστατικό επίθεσης κατά μελών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (18/10) η εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ, έξι πρόσωπα με καταγωγή από το Πακιστάν, έδεσαν φίμωσαν και κτύπησαν αστυνομικό, τον οποίον απήγαγαν και κρατούσαν σε διαμέρισμα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Νίκαια Αττικής.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό έγινε αντιληπτό, όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γύρω στις 3:00 όταν γείτονες άκουσαν φωνές ατόμου που καλούσε σε βοήθεια, από το διαμέρισμα και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας, έσπευσαν στο σημείο και δέχθηκαν επίθεση από έξι άτομα, πριν καταφέρουν να τους ακινητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Όταν τα οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν τον συνάδερφο τους δεμένο, φιμωμένο και χτυπημένο στο πρόσωπο.

Ο ίδιος ο αστυνομικός είχε απαχθεί, όταν ακολουθούσε υπόπτους για παράνομη διακίνηση καπνικών προϊόντων.

Πάντως, είναι το δεύτερο σοβαρό περιστατικό με θύματα αστυνομικούς στην Ελλάδα, αφού την Δευτέρας , το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας δέχθηκε επίθεση με βόμβες μολότοβ.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top