ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η φανέλα με το ΝΟΥΜΕΡΟ 100 στον MVP της εποχής Σωφρόνη!

Η φανέλα με το ΝΟΥΜΕΡΟ 100 στον MVP της εποχής Σωφρόνη!

Φανέλα με το «νούμερο 100» θα παραδώσει αύριο, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ερμή στο Τσίρειο, στον Ζοάο Πέδρο ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης. Αφορμή αποτελεί το ότι ο έμπειρος Πορτογάλος μπακ-χαφ συμπληρώνει 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας. Θα αποτελέσει την ελάχιστη τιμή, για έναν παίχτη που μοιάζει με βιονικό, ιδιαίτερα τα τελευταία δυο χρόνια.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, ουδείς θα διαφωνήσει ότι είναι ο πιο σταθερός και πολυτιμότερος παίχτης των κυανολεύκων. Ο Ζοάο Πέδρο εντάχθηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2015, με εισήγηση του τότε προπονητή Πέδρο Εμάνουελ. Είχε αποκτηθεί υπό μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Μπράγκα, η κλασική του θέση ήταν ακραίος επιθετικός.

Το επόμενο καλοκαίρι, η διοίκηση είχε βρεθεί σε δίλημμα αν θα ανανέωνε την παραμονή του στη Λεμεσό. Επειδή η χρονιά που έκανε ο Ζοάο Πέδρο, δεν ήταν τόσο παραγωγική. Ήταν λίγα τα παιχνίδια που έκανε τη διαφορά. Έπαιζε κυρίως σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Παρόλα αυτά μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου (νίκησαν την Ομόνοια στον τελικό του Τσιρείου) η διοίκηση αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες να πάρει τον παίχτη με ελευθέρα μετεγγραφή από την Μπράγκα.

Επειδή ήταν και 30 χρόνων, ο Πορτογαλικός σύλλογος πούλησε τα δικαιώματα του στον Απόλλωνα. Πάλι καλά που έκανε το συγκεκριμένο deal η διοίκηση Νίκου Κίρζη, επειδή στην πορεία ο Ζοάο Πέδρο έβγαλε και με το παραπάνω τα λεφτά του! Από τότε που προβιβάστηκε σε ρόλο πρώτου προπονητή ο Αυγουστή (τον Δεκέμβριο του 2016) είναι απίστευτη η μεταμόρφωση του.

Τον έβαζε και ο Πέδρο Εμανουέλ στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως επί Αυγουστή έχει μονιμοποιηθεί στη συγκεκριμένη θέση. Αποδεικνύεται σε σούπερ λύση, έχει άψογη συνεργασία με τους παίχτες που αγωνίζονται σε ρόλο δεξιού εξτρέμ.

Δικαίως του έχει δοθεί ο χαρακτηρισμός του «Μίστερ Ασίστ», αφού έχει… σερβίρει αρκετά τέρματα σε συμπαίχτες του! Έκλεισε τον περασμένο Μάιο τα 32 του χρόνια, είναι αναμενόμενο ότι η διοίκηση θα προσπαθήσει να τον κρατήσει μέχρι τα… βαθιά του «ποδοσφαιρικά γεράματα» στη Λεμεσό. Παίχτες με τόσο πλούσια προσόντα δεν τους βρίσκεις εύκολα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top