Μαρίνος Κόνσολος: «Το χρήμα είναι μια ψευδαίσθηση υπεύθυνη για τις ψυχολογικές μας μεταπτώσεις»

Μαρίνος Κόνσολος: «Το χρήμα είναι μια ψευδαίσθηση υπεύθυνη για τις ψυχολογικές μας μεταπτώσεις»

Ο Μαρίνος Κόνσολος σε συνέντευξή του μίλησε για την οικονομική κρίση και πόσο έχει επηρεάσει το Έλληνα στην καθημερινότητά του.

 

«Δυστυχώς διανύουμε μια εποχή που τα χρήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Μπορεί να μας κάνουν χαρούμενους και την ίδια ώρα να μας ρίξουν στο σκοτάδι. Είναι μια ψευδαίσθηση η οποία είναι υπεύθυνη για τις ψυχολογικές μας μεταπτώσεις. Μας έχουν φέρει σε ένα σημείο που ξεχνάμε να ζούμε. Βλέπω οικογένειες που σιγά σιγά βουλιάζουν και διαλύονται για χάρη του χρήματος. Οικονομική κρίση την ονόμασαν. Εγώ την ονομάζω την πιο μεγάλη ανθρωπιστική κρίση. Ο Έλληνας έχει ξεχάσει να χαμογελάει. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως η Ελλάδα είναι... καταδικασμένη να πετύχει και θα το κάνει!», δήλωσε στην εφημερίδα espresso.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE