ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: ‘Έφτασε ο κόμπος στο χτένι’- ‘Οι αστυνομικοί δεν φοβούνται’- VIDEO

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: ‘Έφτασε ο κόμπος στο χτένι’- ‘Οι αστυνομικοί δεν φοβούνται’- VIDEO

“Έφτασε ο κόμπος στο χτένι” ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομικών, Κυριάκος Χαραλάμπους, μετά και το τελευταίο κρούσμα επίθεσης κατά μέλους του Σώματος το βράδυ της Κυριακής (21/10), ενώ τόνισε ότι οι αστυνομικοί είναι έτοιμοι για κάθε πρόκληση.

Ο κ. Χαραλάμπους μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας (22/10) στην εκπομπή ‘Ενημέρωση τώρα’ του TV one, δήλωσε, ΄η επίθεση κατά αστυνομικού είναι επίθεση κατά του κράτους’, για να εξηγήσει ότι την ώρα του καθήκοντος, το κάθε μέλος εκπροσωπεί την Κυπριακή Δημοκρατία.

‘Δεχόμαστε επιθέσεις σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, στους δρόμους, πυροβολούν μέλη μας, μας πετάνε μολότοφ και κροτίδες’ συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομικών, που έκανε λόγο για ανάγκη εξιχρονισμού της σχετικής νομοθεσίας, έτσι ώστε να επιβάλλεται ποινή την επόμενη μέρα, σε όποιον επιτίθεται σε αστυνομικούς.

Παρά τα τελευταία κρούσματα, ο κ. Χαραλάμπους διαβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί δεν φοβούνται αλλά είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση.

Ακόμη, ο κ. Χαραλάμπους, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που γίνονται από πολίτες κατά αστυνομικών και αφορούν άσκηση βίας, για να εξηγήσει λέγοντας ‘δεν θα πάει ο αστυνομικός σε έναν εγκληματία και να του πει, ελάτε να σας περάσουμε χειροπέδες’.

Ως αποτέλεσμα των καταγγελιών, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, πολλοί αστυνομικοί ταλαιπωρούνται άδικα μέχρι να αποδείξουν ότι είναι αθώοι, σπαταλώντας μέχρι τότε χρήματα σε δικηγόρους και προσωπικό χρόνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

https://www.youtube.com/watch?v=jEDgNvC-xXw

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top