ΚΥΠΡΟΣ

Live: 21η αγωνιστική

Live: 21η αγωνιστική

span style="font-size: 16px; line-height: 25.6000003814697px; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Ημίχρονο και στους τρεις αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας. Η Ανόρθωση προηγείται της Δόξας με 1-0 με το γκολ του Γκονσάλβες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Αποβλήθηκαν ο Βασκονσέλος της Δόξας με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Λαίφης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ΑΕΚ καθάρισε τον αγώνα με τον Εθνικό αφού προηγείται στο ημίχρονο με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Τομάς, Βάντερ και Σκοπελίτης. Ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπι νεοφώτιστων μεταξύ της Αγίας Νάπας και του Οθέλλου. 

span style="font-size: 16px;">ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΔΟΞΑ 1-0

span style="font-size: 16px;">73’ Ο Καμίνσκι απέκρουσε το σουτ του Φερνάντες.

span style="font-size: 16px;">65' Γκιλ και Ράμος έχασαν διπλή ευκαιρία για τη Δόξα.

span style="font-size: 16px;">51' Σουτ του Κάλβο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

span style="font-size: 16px;">41' Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Λαίφης για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο στη μεσαία γραμμή. Έμεινε και η Ανόρθωση με δέκα ποδοσφαιριστές. 

span style="font-size: 16px;">27' Αποβλήθηκε ο Βασκονσέλος για χτύπημα στον Μάκο και η Δόξα συνεχίζει με δέκα ποδοσφαιριστές. 

span style="font-size: 16px;">21' 1-0 Εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι ο Ισμαήλ Γκονσάλβες και άνοιξε το σκο για την Ανόρθωση.

span style="font-size: 16px;">19’ Κέρδισε πέναλτι η Ανόρθωση σε σπρώξιμο του Κάλβο από τον Νίλσον Αντόνιο. 

span style="font-size: 16px;">16’ Μετά από λάθος του Καμίνσκι, ο Τζέισον Δημητρίου ανέτρεψε τον Λόπο και η Δόξα κέρδισε πέναλτι. Προηγήθηκε του πέναλτι επιθετικό φάουλ στον Καμίνσκι το οποίο δεν έδωσε ο Κώστας Ψευδιώτης. Το εκτέλεσε ο Ρικάρντο Λόπο, όμως έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε το πέναλτι. 

span style="font-size: 16px;">Διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Ψευδιώτης. Βοηθοί διαιτητές η Αγγέλα Κυριάκου και ο Σταύρος Πέλεκης, τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Νικολάου και παρατηρητής ο Χρίστος Σκαπούλλης.

span style="font-size: 16px;">Ανόρθωση: Καμίνσκι, Δημητρίου, Νούχου, Χόλγκερσον, Μάκος, Μαϊσουράτζε, Αμπουρτζάνια, Λαΐφης, Κάλβο (80' Μαραγκός), Γκαρσία (55' Ανδρέου), Γκονσάλβες (90'+4' Κωνσταντίνου).

span style="font-size: 16px;">Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Ράμος, Φερνάντες, Μάρκες, Νίλσον, Βασκονσέλος, Γκιλ, Καλντερόν, Λεονάρντο, Λόπο, Αρέστη.

 

span style="font-size: 16px;">ΑΕΚ-ΕΘΝΙΚΟΣ 5-0

span style="font-size: 16px;">90'+2' Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τιάγκο για σκληρό φάουλ σε αντίπαλο.

span style="font-size: 16px;">90' O Εγγλέζου πέτυχε το πέμπτο γκολ της ΑΕΚ.

span style="font-size: 16px;">59' 4-0 Σέντρα του Βάντερ, κεφαλιά του Φραγκέσκου στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, όμως την έστειλε στα δίχτυσα της ομάδας του.

span style="font-size: 16px;">43' 3-0 Εξαιρετικό γκολ για τον  Σκοπελίτη με σουτ από τα 30 μέτρα και η ΑΕΚ καθαρίζει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι.

span style="font-size: 16px;">22’ 2-0 Ο Βάντερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή μετά από μπαλιά του Μοντέϊρο. 

span style="font-size: 16px;">17’ Ο Ταλ έκανε δυνατό φάουλ στον Κολαούτι και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια χτύπησε τον Τομάς και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. 

span style="font-size: 16px; font-family: arial, helvetica, sans-serif; line-height: 1.6;">14’ 1-0 Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με τον Τομάς ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Ηλία Χαραλάμπους και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

span style="font-size: 16px;">3’ Μπήκε στην περιοχή ο Βάλντο και προσπάθησε να κάνει το σουτ από καλή θέση, όμως ο Ορτίθ έβαλε σωστά το πόδι του και έδιωξε τον κίνδυνο.

span style="font-size: 16px;">Διαιτητής ορίστηκε ο Αβραάμ Τσούκκας. Βοηθοί διαιτητές οι Νικόλας Καλησπέρας και Κυριάκος Κυριάκου, τέταρτος διαιτητής ο Δημήτρης Μασιάς και παρατηρητής ο Παναγιώτης Γερασίμου.

span style="font-size: 16px;">ΑΕΚ: Τόνιο, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Καταλά, Μουρίγιο, Λαρένα, Τομάς (60' Εγγλέζου), Σκοπελίτης, Μοντέιρο, Βάντερ, Κολαούτι (65' Μυτίδης).

span style="font-size: 16px;">Εθνικός: Βαλβέρδε, Μαμαντού, Έβερτον, Ταλ, Αργυρίου, Πιντσέλι (16' Φραγκέσκου), Στόλερ, Γκαρσία (63' Χριστοφή), Πράκερ, Μπέλφορντ, Βάλντο (46' Ζουνίνιο).

 

span style="font-size: 16px;">ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΟΘΕΛΛΟΣ 1-0

span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">90' Κεφαλιά του Χάμπερ η μάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">62' 1-0 Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζούρτζουριτς και η Αγία Νάπα άνοιξε το σκορ.

span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">61' Κέρδισε πέναλτι η Αγία Νάπα σε χέρι του Γκριν.

span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">51’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Οθέλλο που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κίττο, έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

span style="font-size: 16px;">38' Πρόλαβε τον Τιάγκο ο Θεοδώρου και έδιωξε τον κίνδυνο για την εστία της Αγίας Νάπας.

span style="font-size: 16px;">35' Σουτ του Παναγιότοφ απέκρουσε ο Ρόιν. 14’ Κάθετη μπαλιά προς τον Τιάγκο, ο Κίττος βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε τη μπάλα.

span style="font-size: 16px;">15’ Ο Βσσιλείου έδιωξε τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά για την Αγία Νάπα. 

span style="font-size: 16px;">Διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Βοηθοί διαιτητές οι Μάριος Δημητριάδης και Μιχάλης Τσεντής, τέταρτος διαιτητής ο Θωμάς Μούσκος και παρατηρητής ο Ανδρέας Ξάνθου.

span style="font-size: 16px;">Αγία Νάπα: Κίττος, Φίλγκειτ, Χάμπερ, Μάρτσεφ, Μαρκόφσκι, Παναγιότοφ, Αντωνίου, Θεοδώρου, Μπάμπα, Μέρτακκας, Τζούρτζουριτς.

span style="font-size: 16px;">Οθέλλος: Ρόιν, Γκριν, Ευθυμίου, Βασιλείου, Χατζηγιαννακού, Βέρα, Λοίζου, Ν’ Ντόγκ, Πουτζιουρής, Τιάγκο, Παναγιώτου.

code>{fcomments}{/fcomments}

code>{flike}{/flike}

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top