LIFESTYLE

Η «αντικαταστάτρια» της Χαριτίνης στο OMEGA – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η «αντικαταστάτρια» της Χαριτίνης στο OMEGA – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άδοξο τέλος είχε δυστυχώς η εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου, με την «αντικαταστάτρια» της να «ξεκινά» τη Δευτέρα 29/10.

Από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και κάθε μεσημέρι στις 14:00 η Κατερίνα Καινούργιου με την πιο δυνατή ομάδα, παρουσιάζουν την πιο πλούσια τηλεοπτική συνταγή, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τηλεοπτικό κανάλι ΟΜΕGA.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα «ηνία» της τηλεοπτικής ώρας μετάδοσης της εκπομπής της Χαριτίνης Ηλιάδου, «Παρέα mou» αναλαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή «Ευχηθείτε».

Η ανακοίνωση αναφέρει πως «Ο γοητευτικός σεφ Γιώργος Τσούλης, βάζει «φωτιά» στην κουζίνα, όχι μόνο με τις πρωτότυπες και γευστικές συνταγές του αλλά και με το κέφι του, ενώ η καταξιωμένη Βίκυ Παγιατάκη, παρουσιάζει και αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις.

Η έμπειρη fashion editor Γεωργία Παντελέ, δίνει απαντήσεις σε όλες τις στυλιστικές σας απορίες, ενώ κάθε μέρα ανοίγει τη «μαγική» ντουλάπα της Κατερίνας κι επιλέγουν για εσάς τα απόλυτα outfit και trends.

Οι αδελφές Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη, επιμελούνται το πρώτο life style δελτίο ειδήσεων της ημέρας, που μεταδίδεται μέσα στην εκπομπή, με «αναλυτές», τους Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής showbiz, αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν στα τηλεοπτικά πλατό, τις θεατρικές σκηνές αλλά και τις πίστες.

Κι επειδή η ευχή είναι κάθε μέρα να… ευτυχείτε, η Κατερίνα με τη βοήθεια ειδικών αλλά και των συνεργατών της, δίνουν λύσεις στα δικά σας ερωτικά αλλά και ιδιαίτερα «διλήμματα», μέσα από την ομώνυμη ενότητα που έχετε αγαπήσει και επιμελείται ο Γιώργος Μιχαηλίδης.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top