ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για κέρδος 500 ευρώ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 χρόνων ο 32χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για κέρδος 500 ευρώ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 χρόνων ο 32χρονος

Σε φυλάκιση επτά ετών καταδικάστηκε την Παρασκευή (26/10) από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας 32χρονος.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2018, στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου και ερχόμενος από τα κατεχόμενα, ανακόπηκε για έλεγχο από λειτουργό του Τελωνείου.

Ο τελευταίος προέβη σε έλεγχο του οχήματός του και κάτω από κάθισμα εντόπισε περίπου ένα κιλό μεθαμφεταμίνης.

Όταν ανακρίθηκε υποστήριξε ότι επρόκειτο να παραδώσει τα ναρκωτικά έναντι του ποσού των 500 ευρώ σε άτομο που θα βρισκόταν έξω από υπεραγορά.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλα δυο πρόσωπα, τα οποία ωστόσο δεν παραδέχθηκαν ενοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE