Χαμός με Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ! Το… LIKE που ανάβει φωτιές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χαμός με Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ! Το… LIKE που ανάβει φωτιές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε μια σκληρή ανάρτηση οπαδού στα social media εναντίον συμπαικτών του, ο Σέρχιο Ράμος πάτησε «like».

«Φωτιές» έχει ανάψει εκ νέου στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης μία ενέργεια του Σέρχιο Ράμος.

Ο αρχηγός της ομάδας πάτησε «like» σε μία ανάρτηση των οπαδών του ισπανικού συλλόγου, στην οποία ασκούσαν δριμεία κριτική στους συμπαίκτες του μετά τον διασυρμό από την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της «βασίλισσας» έβαλαν στο στόχαστρο τους Κουρτουά, Βαράν και Νάτσο, ενώ οι μοναδικοί που «διασώθηκαν» ήταν ο Μαρσέλο και ο Ράμος.

Πρόκειται για μια ανάρτηση- ξέσπασμα ενός οπαδού για την απογοητευτική κατά γενική ομολογία απόδοση των «μερένχες» κόντρα στους Καταλανούς.

Η ανάρτηση:

«Εντάξει, αρκετά! Τι ήταν αυτό; Θυμάστε ποια φανέλα φοράτε; Μήπως το θυμάστε; Γιατί είναι τερματοφύλακας ο Κουρτουά; Εννοώ, ξέρει ότι είναι τερματοφύλακας; Άχρηστη… φρικτή άμυνα, απλά φρικτή. Η χειρότερη εμφάνιση του Νάτσο στην καριέρα του. Ο Βαράν αφού έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής τώρα δεν ξέρει τι κάνει. Ο Μαρσέλο και ο Ράμος, οι μόνοι που έκαναν κάτι, αν και έκαναν επίσης αμυντικά λάθη. Η μεσαία γραμμή ήταν ανύπαρκτη και δεν βρήκαμε κανένα στην επίθεση. Ο προπονητής θα απολυθεί γιατί οι παίκτες παίζουν χωρίς κίνητρο και χωρίς να θέλουν να κερδίσουν. Απλά έτρεχαν μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να συνεχίσω…»

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE