Tα ΚΛΕΙΔΙΑ στον Αναστασίου… Συμβόλαιο μέχρι το 2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Tα ΚΛΕΙΔΙΑ στον Αναστασίου… Συμβόλαιο μέχρι το 2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρωί πρωί η διοίκηση της Ομόνοιας, γνωστοποίησε την συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης προπονηής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους τριφυλλοφόρους. 

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την πρόσληψη του 45χρονου Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Αναστασίου.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας μέχρι το 2020.

Ο κ. Αναστασίου εργάστηκε στον Παναθηναϊκό (2013-2015), με τον οποίο το 2014 κατέκτησε το κύπελλο και αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Επίσης, στο Αθηναϊκό “τριφύλλι” τερμάτισε δύο χρονιές στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League. Είχε θητεία στην Ολλανδική Roda JC και την Βελγική, Kortrijk. Στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας διετέλεσε προπονητής της εφηβικής ομάδας του Άγιαξ.

Ακόμη, έχει προσληφθεί στη θέση του βοηθού προπονητή ο 46χρονος Ελλαδίτης, Ανδρέας Σκέρτζος. Την προπονητική του πορεία την ξεκίνησε ως συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και του Άρη Θεσσαλονίκης. Από τον Δεκέμβρη του 2017 εργαζόταν ως πρώτος προπονητής στον Πανθηραϊκό”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE