ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ για φόνο Χριστοδούλου - «Σκότωσαν λάθος άνθρωπο - Είχε χρυσή καρδιά» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ για φόνο Χριστοδούλου - «Σκότωσαν λάθος άνθρωπο - Είχε χρυσή καρδιά» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του Γκάρι Χριστοδούλου που διαπράχθηκε τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (1/11) όταν άγνωστοι «γάζωσαν» και αφαίρεσαν τη ζωή του 33χρονου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Δεν υπάρχουν ωστόσο εξελίξεις, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να λύσουν το «γρίφο» γύρω από τη δολοφονία του Χριστοδούλου και να έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας σε όλες τις πόλεις, αναμένοντας και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, καθώς και την  άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σε δήλωση της η αδελφή του θύματος Σοφία Χριστοδούλου, που «πέταξε» από την Αγγλία όπου διαμένει μόνιμα, ώστε να συνοδεύσει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο τη σορό του 33χρονου, αναφέρει ότι ενδεχομένως να δολοφόνησαν τον λάθος άνθρωπο ('mistaken identity' ήταν η χαρακτηριστική φράση στα αγγλικά που χρησιμοποίησε).

«Ο Γκάρι ήταν ένας εργατικός άνθρωπος και πατέρας του 5χρονου Λούκα. Ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος με ‘χρυσή’ καρδιά και δεν υπήρχε λόγος να δολοφονηθεί. Μάλλον σκότωσαν τον λάθος άνθρωπο» τα λόγια της αδελφής του Σοφίας που ανέφερε ότι όλοι οι συγγενείς και φίλοι είναι συντετριμμένοι με το θάνατο του Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 33χρονος δούλευε εποχιακά ως promoter στην Κύπρο από το 2010 και βρισκόταν στο νησί μας από τον Φεβρουάριο. Η χαροκαμένη οικογένεια του έχει ξεκινήσει έρανο ώστε να καταφέρει να μεταφέρει το άψυχο σώμα του πίσω στο Liverpool όπου και θα ταφεί.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top