ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μάτια» ΣΚΑΟΥΤΕΡ στο Λουντογκόρετς-ΑΕΚ

«Μάτια» ΣΚΑΟΥΤΕΡ στο Λουντογκόρετς-ΑΕΚ

Σκάουτερ από ομάδες της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Τουρκίας θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στη «Λουντογκόρετς Αρένα», σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ, για να παρακολουθήσουν τρεις ποδοσφαιριστές της αντιπάλου της ΑΕΚ.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για τους Νατάναελ, Λουκόκι και Κεσέρου.

O Nατάναελ είναι 27χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, που φέτος μετρά τέσσερις ασίστ, οι τρεις πρόσφατα, σε διάστημα μίας εβδομάδας: στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, στον προηγούμενο με τη Λέφσκι και στον επόμενο με τη Σεπτέμβρι.

Ο Λουκόκι, που από την ασίστ του Νατάναελ σκόραρε στον πρώτο αγώνα με τους Λαρνακείς, είναι 25χρονος Κογκολέζος ακραίος επιθετικός, που μέχρι στιγμής στην τρέχουσα σεζόν έχει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο Κεσέρου, 31χρονος Ρουμάνος, το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, ήδη μετρά 17 γκολ και 5 ασίστ.

Είναι ο πρώτος σκόρερ του βουλγαρικού πρωταθλήματος με 13 γκολ, ενώ συνολικά σκόραρε 90 σε 140 συμμετοχές με την ομάδα του Ράζγκραντ.

Ευτύχιος Γιαξής (Απεσταλμένος ΕΑΚ στη Βουλγαρία)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top