Δεν το ΚΕΡΔΙΣΑΝ άδικα / Η ΚΙΝΗΣΗ μετά το τέλος του ματς με τη Λουντογκόρετς! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν το ΚΕΡΔΙΣΑΝ άδικα / Η ΚΙΝΗΣΗ μετά το τέλος του ματς με τη Λουντογκόρετς! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (8/11).

Μετά το τέλος του ματς οι παίκτες της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν προς το πέταλο που φιλοξενούσε τους περίπου 300 οπαδούς των κιτρινοπρασίνων και πήραν το χειροκρότημα από τον κόσμο, και φυσικά το ανταπέδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μπορεί η ομάδα να αποκλείστηκε και μαθηματικά από την συνέχεια όμως αυτό δεν λέει τίποτα, όλοι είδαν την προσπάθεια που έγινε και η φετινή Ευρωπαϊκή πορεία κρίνεται επιτυχημένη.

Δεν το κέρδισαν και άδικα λοιπόν το χειροκρότημα οι παίκτες του Αντόνι Ιραόλα. Μετά το τέλος λοιπόν οι Γιάννου και Ιωάννου πλησίασαν την κερκίδα των ΑΕΚτζήδων και έδωσαν τις φανέλες τους σε δύο τυχερούς οπαδούς της ομάδας.

Δείτε το βίντεο με το χειροκρότημα:

 

Η φωτογραφία που δίνει ο Γιάννου συγκεκριμένα την φανέλα του:

Αποστολή στη Βουλγαρία με την Eurofreight: Γιώργος Λεωνίδου

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.