ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ιταλία για την διαφθορά η Χαραλαμπίδου

Στην Ιταλία για την διαφθορά η Χαραλαμπίδου

Αναχωρεί την Κυριακή (11/11) για τη Ρώμη η βουλευτής, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όπου θα συμμετάσχει σε Συνέδριο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (OAΣE), με θέμα «Ανάπτυξη στρατηγικών κατά της διαφθοράς για την ψηφιακή εποχή - Πρόσφατες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές στην περιοχή του ΟΑΣΕ».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2018.

Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΑΣΕ, Thomas Greminger και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, George Tsereteli.

Ο Υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Ιταλίας και Προεδρεύων του ΟΑΣΕ, Εnzo Moavero Milanesi, θα είναι κύριος ομιλητής.
Επιμέρους θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο είναι, μεταξύ άλλων, η επιμέτρηση της διαφθοράς και η αξιολόγηση του αντικτύπου της στην οικονομική ανάπτυξη και το κράτος δικαίου, η λειτουργία θεσμών για την καταπολέμησή της και σχετικές στρατηγικές, καθώς και η διασύνδεση της διαφθοράς με το οργανωμένο έγκλημα.

Στο περιθώριο του Συνεδρίου, η κ. Χαραλαμπίδου και αξιωματούχοι της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, θα έχουν συνάντηση με την Paola Severino, Ειδική Αντιπρόσωπο του Προεδρεύοντος του ΟΑΣΕ, για θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς.


Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top