ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιδιώκει κάτι που δεν κατάφερε ακόμη – Πιθανή ενδεκάδα

Επιδιώκει κάτι που δεν κατάφερε ακόμη – Πιθανή ενδεκάδα

Η Ομόνοια επιδιώκει την πρώτη εκτός έδρας νίκη για το φετινό πρωτάθλημα, η οποία η ώρα 17:00 θα φιλοξενηθεί στο Μακάρειο Στάδιο από τη Δόξα Κατωκοπιάς για την 9η αγωνιστική.

Η εντός έδρας νίκη επί του Ερμή Αραδίππου, στο ντεμπούτο Γιάννη Αναστασίου, έφερε μία αλλαγή κλίματος, αλλά ακόμη χρειάζεται δρόμος και βελτίωση αρκετών πραγμάτων και ένα σερί με επιτυχίες για να ανέβει και άλλο βαθμολογικά η Ομόνοια.

Επίσης, ζητούμενο είναι η Ομόνοια να έχει και νίκες εκτός έδρας, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής και θα το επιδιώξει σήμερα απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς.

Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Ερμή Αραδίππου, ο Γιάννης Αναστασίου θα προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της Ομόνοιας.  Ένα πιθανό σχήμα είναι Μεχίας κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα και Πρέτσε στο κέντρο της άμυνας, Λόπες και Λόρα στα δύο άκρα, Κατελάρης, Άλεξ και Γκόμες στον χώρο του κέντρου, Αντόνια και Τζαΐλσον στα «φτερά» με Ραμίρεζ στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζίβετς, Εντρένα, Γκαφούρ, Γκρίνιτζ, Χριστοφή και Νταρμπισάιαρ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top