LIFESTYLE

«Από τέλος Αυγούστου χώρισαν οι δρόμοι μας» - Η Βαρβάρα μιλά για τον Γιώργο Λιλλήκα

«Από τέλος Αυγούστου χώρισαν οι δρόμοι μας» - Η Βαρβάρα μιλά για τον Γιώργο Λιλλήκα

Για τον χωρισμό της με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, μίλησε η Βαρβάρα Πετροπούλου Λιλλήκα…

Η κα. Βαρβάρα Πετροπούλου Λιλλήκα έδωσε την πιο προσωπική συνέντευξη της ζωής της στο περιοδικό Down Town που κυκλοφόρησε την Κυριακή (11/11) σπάζοντας την σιωπή της, μιλώντας για την δική της μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ενώ επιβεβαίωσε και τις φήμες που την ήθελαν να είχε χωρίσει με τον Γιώργο Λιλλήκα.

«Υπάρχει, κυρία Λιλλήκα, κάτι που ανακυκλώνεται εδώ και κάποιες μέρες ως ‘κουίζ’ για ‘πολύκροτο χωρισμό στον χώρο της πολιτικής’… Είναι αλήθεια;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηγεωργίου, με την κα. Βαρβάρα να απαντά: «Είναι αλήθεια. Από το τέλος Αυγούστου χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Γιώργο».

Στην συνέχεια, ερωτηθείς αν ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση αυτή, μετά από 28 χρόνια γάμου, απάντησε: «Ναι, δεν είναι κάτι απλό. Γιατί, γίνεσαι σχεδόν ένα πια με κάποιον που ζεις τόσα χρόνια μαζί του. Θεωρώ, όμως, ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Δες το ως εικόνα: Είμαστε τα πιόνια σε μια σκακιέρα. Το παιχνίδι δεν το καταλαβαίνουμε τώρα, αλλά, κάποια στιγμή στο μέλλον, θα συνειδητοποιήσουμε γιατί έπρεπε να κάνουμε αυτή την κίνηση – να ζήσουμε κι αυτή την εμπειρία. Ωστόσο είμαι άνθρωπος προσανατολισμένος στην αισιοδοξία», είπε ενώ αναφέρθηκε και σε ένα tweet που ανέβασε μέσα από το ογκολογικό.

«Θυμάμαι, ανέβασε ένα tweet μέσα από το Ογκολογικό, το τελευταίο μου βράδυ που ήμουν μαζί με δύο άλλες κοπέλες που περνούσαν την ίδια εμπειρία – και που έγιναν πια φίλες αγαπημένες – που έλεγε: ‘προχωράμε μπροστά!’. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Κι είναι κάτι που νιώθω πολύ έντονα τώρα. Προχωρώ μπροστά! Ένα μήνυμα με δική του δυναμική, που λέει πως δεν τελειώνει κάτι, αλλά αρχίζει κάτι νέο».

Ρωτήθηκε επίσης αν πιστεύει ότι με τον κ. Γιώργο Λιλλήκα θα δημιουργηθεί στο μέλλον κάτι νέο, μια άλλου είδους σχέση, σε άλλες βάσεις, με την ίδια να απαντά: «Όλες οι σχέσεις, στη ζωή όλων των ανθρώπων, ασχέτως με τη φύση τους, βασίζονται στην ειλικρίνεια, στον αλληλοσεβασμό, στην εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλον. Οι σχέσεις που διέπονται από αυτά, διατηρούνται και αντέχουν στον χρόνο. Παραμένουν. Διαφοροποιημένες ή μη», ενώ κατέληξε: «Οι σχέσεις που χαρακτηρίζονται από αυτά, γράφονται σαν μια αχνή γραμμή στο βιβλίο της ιστορίας κάποιου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top