ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πρωτοφανής η αγριότητα από τον δράστη –Σπασμένος σουγιάς, περιτομή…

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πρωτοφανής η αγριότητα από τον δράστη –Σπασμένος σουγιάς, περιτομή…

Πρωτοφανής ήταν η αγριότητα με την οποία ο δράστης του άγριου φονικού στον Οίκο Μαραθάσας, αφαίρεσε τη ζωή της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάνη.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως σημειώσαμε σε ρεπορτάζ μας τη Δευτέρα (12/11), κομμάτι του σουγιά με τον οποίο διαπράχθηκε ο φόνος είχε σπάσει. Να σημειωθεί ότι ο δράστης άφησε το φονικό όπλο στη σκηνή του εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Έχει σημάδια στα χέρια ο 40χρονος με τρία παιδιά – Αίματα στο μπάνιο του

Επιπλέον, όπως ακούστηκε στη δικαστική διαδικασία της Τρίτης (13/11) για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του 40χρονου υπόπτου, μετά από αυτοψία επί της σορού από την Ελένη Αντωνίου διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είχε πολλαπλές μαχαιριές στο πάνω μέρος του σώματος, με περιτομή στον λαιμό και τομή στην τραχεία και στην καρωτίδα. Με απλά λόγια, της έκοψε τον λαιμό.

Θυμίζουμε ότι ο Giorgi Baratashvili σε βάρος του οποίου εκδόθηκε διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης, αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση, αν και τα στοιχεία και το μαρτυρικό υλικό επιβαρύνουν τη θέση του ιδιαίτερα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top