ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βαρύ πρόστιμο δικαστή σε μητέρα για ταχύτητα -'Έτρεχα γιατί είχε υψηλό πυρετό το παιδί'

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βαρύ πρόστιμο δικαστή σε μητέρα για ταχύτητα -'Έτρεχα γιατί είχε υψηλό πυρετό το παιδί'

Χρηματικό πρόστιμο, τέσσερις βαθμούς ποινής και 15 ημέρες στέρηση άδειας οδήγησης επέβαλε την Τετάρτη (14/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε γυναίκα η οποία εντοπίστηκε να οδηγεί στη λεωφόρο Λεμεσού με ταχύτητα 90 χιλιομέτρων, αντί 50 που είναι το όριο.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως ανέφερε ο συνήγορος της οδηγού, την ημέρα που εντοπίστηκε να οδηγεί με 90χιλιόμετρα την ώρα, αντί 50 που είναι το επιτρεπόμενο όριο, στην οδό Λεμεσού στη Λευκωσία, η γυναίκα κατευθυνόταν στον γιατρό, αφού η κόρη της είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό.

Μάλιστα, ο συνήγορος, επικαλέστηκε ως ελαφρυντικό παράγοντα ότι ήταν ημέρα Κυριακή και ο παιδίατρος πήγε εσπευσμένα στο ιατρείο του για να εξετάσει το παιδί.

Ο Δικαστής, ανακοινώνοντας την απόφαση του, τόνισε ότι η ταχύτητα είναι μια από της κυριότερες αιτίες πρόκλησης σοβαρής τροχαίας σύγκρουσης, ενώ με την ενέργεια της η γυναίκα έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του παιδιού της, αλλά και των άλλων οδηγών.

Το πρόστιμο ήταν ύψους 400 ευρώ. Ο Δικαστής στην επιμέτρηση της ποινής έλαβε υπόψιν και την οικονομική κατάσταση της μητέρας, η οποία λαμβάνει ως μηνιαίο μισθό περίπου 1.900 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top