ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεπτομέρειες για την ψηφοφορία για το ΟΠΑΠ ALL STAR GAME 2018

Λεπτομέρειες για την ψηφοφορία για το ΟΠΑΠ ALL STAR GAME 2018

Έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και φέτος επιστρέφει ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ! Ο λόγος για το ΟΠΑΠ All Star Game, το οποίο διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΟΠΑΠ Κύπρου, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Ευχή όλων είναι η παρουσία του κόσμου στο 8ο ΟΠΑΠ All Star Game να είναι ακόμα μεγαλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια, όπου είδαμε το Στάδιο Ελευθερία να γεμίζει, με τους φιλάθλους να απολαμβάνουν το πλούσιο θέαμα και τις μεγάλες εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι διοργανωτές.

Η ψηφοφορία για τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές που θα συμμετέχουν φέτος στο ΟΠΑΠ All Star Game θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τους αγαπημένους τους καλαθοσφαιριστές για τις δύο ομάδες, των Κυπρίων/Ευρωπαίων και των Rest of the World. Από τις ψήφους του κοινού, θα επιλεγούν οι επτά καλαθοσφαιριστές της κάθε ομάδας, ενώ οι προπονητές που θα επιλεγούν για να συμμετέχουν στο 8ο ΟΠΑΠ All Star Game θα διαλέξουν τους άλλους επτά καλαθοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το ρόστερ της μεγάλης βραδιάς.

Η ανάδειξη των δύο προπονητών και των συνεργατών τους

Οι δύο προπονητές που θα είναι στους πάγκους στο 8ο ΟΠΑΠ All Star Game θα αναδειχθούν μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League.

Οι προπονητές όπου οι ομάδες τους θα καταλάβουν τις θέσεις 1-2 θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στους δύο πάγκους στην μεγάλη γιορτή της καλαθόσφαιρας, με τον προπονητή που η ομάδα του θα είναι στην 1η θέση να έχει δικαίωμα επιλογής της ομάδας που θα κοουτσάρει στο ΟΠΑΠ All Star Game.

Συνεργάτες τους στους δύο πάγκους θα είναι οι προπονητές των οποίων οι ομάδες θα είναι στις θέσεις 3-4 της ΟΠΑΠ Basket League μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής.

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top