ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμος να απαντήσει σε Γιωργκάτζη ο Πρόεδρος - «Επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί τεκμηριωμένα»

Έτοιμος να απαντήσει σε Γιωργκάτζη ο Πρόεδρος - «Επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί τεκμηριωμένα»

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ενημερώθηκε για τις καταθέσεις της Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας κ. Χρυστάλα Γιωρκάτζη και σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, αναμένεται να τοποθετηθεί και να απαντήσει τεκμηριωμένα, εάν κριθεί σκόπιμο.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, έχοντας πληροφορηθεί τα όσα η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας κ. Χρυστάλα Γιωρκάτζη, κατέθεσε στην Ερευνητική Επιτροπή για τον Συνεργατισμό, επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί και να απαντήσει τεκμηριωμένα, εάν τούτο κριθεί σκόπιμο, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της, στις 20 Νοεμβρίου 2018», αναφέρεται αυτολεξεί σε ανακοίνωση της Προεδρίας.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (15/11) Διοικήτρια της Κεντρικής Χρυστάλλα Γιωρκάτζη βρέθηκε για δεύτερη φορά ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, και δήλωσε μεταξύ άλλων για την κατάρρευση του Συνεργατισμού ότι, η ίδια από το 2016 είχε ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ότι η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ) δεν πήγαινε καλά και ότι ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός (SSM) φαινόταν ότι θα έπαιρνε μέτρα.

Ο Πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής Γεώργιος Αρέστη ανέφερε ότι αναλόγως με τις αναφορές που θα γίνουν για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας υπάρχει το ενδεχόμενο η Επιτροπή να αποφασίσει να τον καλέσει να καταθέσει αν και ο ίδιος ελπίζει ότι δεν θα χρειαστε

Η κα. Γιωργκάτζη, κατέθεσε και την Τετάρτη (14/11) στην Ερευνητική επιτροπή για τον Συνεργατισμό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top