ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φιλανθρωπικό GALA DINNER «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Φιλανθρωπικό GALA DINNER «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Φιλανθρωπικό Gala Dinner «θερμοκοιτιδας αγαπης» στο Προεδρικό Μέγαρο για τον παγκόσμιο μήνα ευαισθητοποίησης για την προωρότητα.

Υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κα. Άντρης Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο το Φιλανθρωπικό Gala Dinner του Συνδέσμου Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ» επ’ ευκαιρία του Παγκόσμιου μήνα ευαισθητοποίησης για την Προωρότητα.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι υπουργοί Υγείας και Οικονομικών, ο αρχηγός της Aστυνομίας, ο πρέσβης του Τάγματος Ιπποτών της Μάλτας, ο Κυπροιταλικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος (ΚΕΒΕ) καθώς και μεγάλος αριθμός εκλεκτών προσκεκλημένων και φίλων.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της «Θερμοκοιτίδας Αγάπης» κα Έλενα Μαλμηδούρη Χατζηχάννα ευχαρίστησε την Πρώτη Κυρία για την αποδοχή της να τεθεί η εκδήλωση υπό την αιγίδα της, καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά και ανέφερε ότι τα πρόωρα νεογνά είναι η μεγαλύτερη ομάδα παιδιατρικών ασθενών στις χώρες της Ευρώπης και γι’ αυτό πρέπει να είναι ψηλά στην ατζέντα της χάραξης όλων των πολιτικών που αφορούν την υγεία τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η δημοσιογράφος/παρουσιάστρια Ευτυχία Ανδρέου ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα η οποία με την υπέροχη φωνή της χάρισε στους παρευρισκόμενους μια μοναδική βραδιά.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top