ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία η Jeep οδήγησε στη δράση τον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Με απόλυτη επιτυχία η Jeep οδήγησε στη δράση τον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 2ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος αποτελεί την κορυφαία αθλητική διοργάνωση της πόλης του Ζήνωνα. Η διοργάνωση έλαβε χώρα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή χιλιάδων μαραθωνοδρόμων τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, παρουσία του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Βύρα και άλλων εμπλεκόμενων φορέων και σημαντικών προσωπικοτήτων.

Με το σλόγκαν «Τον Μαραθώνιο οδηγεί στη δράση η Jeep», η CiC Automasters Ltd στήριξε έμπρακτα τον Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, οδηγώντας τους μαραθωνοδρόμους σε δράση με το κορυφαίο SUV Jeep Renegade, πάνω στο οποίο υπήρχε το χρονόμετρο του Εταιρικού Αγώνα 5km. Επιπρόσθετα, η εταιρεία συμμετείχε με δική της ομάδα στον Εταιρικό Αγώνα 5km εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης υπήρχε έντονη κινητικότητα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Jeep, το όποιο επισκέφθηκε για να φωτογραφηθεί και ο νικητής του Μαραθωνίου 42km, Εduardo Rafael Lencina.

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι παρευρεθήκαν στον Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μοντέλα της Jeep, μεταξύ των οποίων και το νέο Jeep Compass, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top