ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ξέσπασαν σε κλάματα με τα ματωμένα ρούχα του ζεύγους οι συγγενείς - Η αντίδραση του Τζιωνή 

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ξέσπασαν σε κλάματα με τα ματωμένα ρούχα του ζεύγους οι συγγενείς - Η αντίδραση του Τζιωνή 

Λύγισαν στο αντίκρισμα των ματωμένων ρούχων του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου οι συγγενείς τους, που βρίσκονταν στην δικαστική αίθουσα την Παρασκευή (23/11).

Της Γεωργίας Παππούτα

Η δικάσιμος κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, με δεκάδες τεκμήρια από το διπλό φονικό να παρουσιάζονται ενώπιον του δικαστηρίου για πρώτη φορά. Σε απόσταση δύο μέτρων από τους συγγενείς των θυμάτων, ανοίγονταν ένα προς ένα τα τεκμήρια, από τον πρώτο μάρτυρα, αστυφύλακα Ανδρέα Παναγή.

Τόσο το νυχτικό της Ντίνας Σεργίου, όσο και τα ρούχα του Γιώργου Χατζηγεωργίου ήταν καλυμμένα με αίματα, ενώ διακρίνονταν τα σκισίματα από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκαν.

Οι συγγενείς ξέσπασαν σε κλάματα βλέποντας το αποκρουστικό θέαμα των ρούχων, αλλά και όταν αντίκρισαν το σπαθί τύπου σαμουράι και το πτυσσόμενο ρόπαλο, που είχαν βρεθέι στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση του διπλού φονικού που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Στρόβολο, είναι ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, η 22χρονη συμβία του Σάρα Σιάμς, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Ο Λοΐζος Τζιωνής έβλεπε τα τεκμήρια και ακολούθως στο πάτωμα, ενώ η Σάρα Σιάμς βλέποντας τα τεκμήρια έπιανε το κεφάλι της και έκρυβε τα μάτια της. Ο Λευτέρης Σολωμού καθ' όλη την διάρκεια ήταν σκυφτός και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος έριχνε κάποιες ματιές στα τεκμήρια, βλέποντας κυρίως στο πάτωμα. 

Να υπενθυμίσουμε πως στην αρχή της δικαστικής διαδικασίας το Μόνιμο Κακουργιδικείο Λευκωσίας απέρριψε τα αιτήματα του κ.Αργυρού για ελλατωματικότητα και πολλαπλότητα κατηγορητηρίου για την Σάρα Σιάμς. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top