Του βγήκε... ξινό το κυνήγι - Τσουχτερό πρόστιμο σε 36χρονο για υπόθεση λαθροθηρίας

Του βγήκε... ξινό το κυνήγι - Τσουχτερό πρόστιμο σε 36χρονο για υπόθεση λαθροθηρίας

Εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής 13,500 ευρώ εκδόθηκε σε 36χρονο, σχετικά με υπόθεση λαθροθηρίας.

Στη διερεύνηση της υπόθεσης οδήγησε ο εντοπισμός από μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας, της ΜΜΑΔ, 17 άγριων πτηνών, παγιδευμένων σε δίκτυα παγίδευσης, εντός περιφραγμένου χωραφιού, σε περιοχή στην επαρχία Λάρνακας, στις 08/09/2026.

Στο σημείο, μαζί με πέντε δίκτυα παγίδευσης, εντοπίστηκε και συσκευή παραγωγής μιμητικών φωνών πτηνών.

Τα 17 ζωντανά άγρια πτηνά απελευθερώθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον, ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι, διαχειριστής του χώρου είναι ο 36χρονος.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου, σε συνεργασία και με την Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας.

Σήμερα, με το πέρας των εξετάσεων, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου εξέδωσαν στον 36χρονο, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 13,500 ευρώ, σύμφωνα με την νομοθεσία για την προστασία και διαχείριση άγριων πτηνών και θηραμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE