Πόσο θα τους ΒΟΗΘΗΣΕΙ ο Γενάρης…

Πόσο θα τους ΒΟΗΘΗΣΕΙ ο Γενάρης…

Τα είπαν πριν και μετά τον αγώνα, οι Γιάννης Αναστασίου και Γιούρκεν Στρέπελ.

Για τον Ελλαδίτη τεχνικό της Ομόνοιας, είναι σαν δεύτερη του πατρίδα η Ολλανδία (έπαιξε μπάλα εκεί, δούλεψε ως προπονητής), λογικά θα αντάλλαξαν κουβέντες στη μητρική γλώσσα του προπονητή της Κυρίας. 

Δεν νομίζουμε να… καταπιάστηκαν για το πως εξελίσσεται το πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Μάλλον θα ασχολήθηκαν, με την μπόλικη δουλειά που έχουν να κάμουν, για να καταστήσουν τις ομάδες τους πιο δυνατές στην πορεία. 

Περιμένουν πάντως και οι δυο να… βοηθηθούν από την εμβόλιμη μετεγγραφική περίοδο. Ο Αναστασίου γνωστοποίησε και το αυτονόητο, ότι μια από τις τέσσερις «μετεγγραφές» θα είναι ο Ιταλός δεξιός μπακ Μάρκο Μότα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE