ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Emirates παρουσιάζει τις προσφορές της για συγκέντρωση μιλίων και αναβάθμιση κατηγορίας για τα μέλη του προγράμματος Emirates Skywards

Η Emirates παρουσιάζει τις προσφορές της για συγκέντρωση μιλίων και αναβάθμιση κατηγορίας για τα μέλη του προγράμματος Emirates Skywards

Δυνατότητα απόκτησης bonus Tier Miles στις πτήσεις για Ντουμπάι που θα κλειστούν και θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο των προσφορών
• Δυνατότητα αναβάθμισης κατηγορίας νωρίτερα απ’ ότι μέχρι στιγμής

Τα μέλη του Emirates Skywards, του βραβευμένου προγράμματος πιστών πελατών της Emirates και της flydubai, μπορούν να αναβαθμίσουν την κατηγορία τους νωρίτερα απ’ ότι μέχρι σήμερα, χάρη στη νέα προσφορά που τους επιτρέπει να κερδίσουν μέχρι και διπλάσια Tier Miles στις πτήσεις τους.
Η προσφορά ισχύει για τα εισιτήρια που θα κλειστούν μεταξύ 26 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου για πτήσεις τόσο με την Emirateς, όσο και με τη flydubai, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 26 Νοεμβρίου 2018 μέχρι 31 Μαρτίου 2019. Η προσφορά ισχύει για νυν ή νέα μέλη του προγράμματος Emirates Skywards και η χρήση της μπορεί να γίνει μέσω του Emirates App, του Emirates.com ή του flydubai.com. Οι πελάτες των εταιρειών πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των επιλογών «Flex» ή «Flex Plus», όσον αφορά τα εισιτήρια της Emirates, και «Free to Change» ή «Business Basic», όσον αφορά αυτά της flydubai, για να μπορέσουν να κερδίσουν τα bonus Tier Miles.


Το πρόγραμμα Emirates Skywards προσφέρει τέσσερις κατηγορίες μελών –Blue, Silver, Gold και Platinum– με την καθεμιά να προσφέρει μοναδικά οφέλη και πλεονεκτήματα για τα μέλη της, συμπεριλαμβανομένου άνετου check-in, προτεραιότητα κατά την επιβίβαση, πρόσβαση στο lounge, δυνατότητα επιλογής αναβαθμισμένης θέσης και ειδικά προνόμια Wi-Fi. Τα μέλη του προγράμματος «χτίζουν» τη βαθμίδα τους συγκεντρώνοντας Tier Miles μέσα από τις πτήσεις τους με την Emirates ή τη flydubai.


«Πάντοτε προσπαθούμε να παρέχουμε μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα προνομίων και επιβραβεύσεων», δήλωσε ο Dr. Nejib Ben Khedher, Senior Vice President της Emirates Skywards. «Μέσα από την τελευταία προσφορά μας, η οποία είναι η πρώτη τέτοιας κλίμακας και έκτασης, τα μέλη του προγράμματος Emirates Skywards θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν bonus Tier Miles μέσα από τις πτήσεις τους, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να φτάσουν στην επόμενη βαθμίδα πιο γρήγορα», προσέθεσε.
Με βάση τον τύπο και τη κατηγορία του εισιτηρίου, τα μέλη του προγράμματος Emirates Skywards έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν μία ή ακόμη και δύο βαθμίδες μετά την επιστροφή τους από το ταξίδι τους.


Μάλιστα, ένα νέο μέλος της Blue κατηγορίας που κάνει το ταξίδι Λονδίνο-Σίδνεϋ ή Νέα Υόρκη-Γιοχάνεσμπουργκ στην Economy Class ή στην Flex Plus, μέσα από αυτήν την προσφορά θα μπορεί να συγκεντρώσει τα επαρκή μίλια που απαιτούνται για να ανέβει στη Silver κατηγορία. Όσον αφορά τη Business Class ή την Flex Plus, το ίδιο μέλος θα κερδίσει αρκετά Tier Miles για να ανέβει απευθείας στην Gold βαθμίδα του Emirates Skywards.
Επιπρόσθετα, όλα τα μέλη θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν μίλια στις πτήσεις τους, για τα οποία μπορούν να ανταμειφθούν και να τα χρησιμοποιήσουν για να απολαύσουν τις παροχές που προσφέρει το Emirates Skywards πρόγραμμα σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες εταιρείες και επιχειρήσεις – αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, καταστήματα και lifestyle επιλογές σε όλον τον κόσμο. Οι πελάτες μπορούν να εξασφαλίσουν μέχρι και 100% περισσότερα πλεονεκτήματα μέσα από το πρόγραμμα «My Family», το οποίο εξαργυρώνει τα μίλια πιο γρήγορα από ότι μέχρι σήμερα.
Αυτήν την στιγμή, το πρόγραμμα Emirates Skywards απαριθμεί περισσότερα από 23 εκατομμύρια μέλη σε όλον τον κόσμο. Το πρόγραμμα συνεχίζει να προσφέρει αξία, πληθώρα επιλογών και ευελιξία στα μέλη του, μέσα από στρατηγικές συνεργασίες τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων συνεργειών σε επίπεδο καρτών όσο και πιο εξατομικευμένες προσφορές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top