ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ήθελαν την Σιούφτα για υποψήφια - Της έριξε άκυρο ο Νικόλας

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ήθελαν την Σιούφτα για υποψήφια - Της έριξε άκυρο ο Νικόλας

Διεργασίες ενόψει ευρωεκλογών από όλα τα κόμματά, αφού μέχρι το τέλος του χρόνου θέλουν να κλειδώσουν τα ονόματα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» και ο συνάδελφος Μανώλης Καλατζής, η Ελένη Σιούφτα προτάθηκε ως πιθανή υποψήφια ευρωβουλευτή στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, από στελέχη του κόμματος, ωστόσο ο Νικόλας Παπαδόπουλος μάλλον είχε αντίθετη άποψη.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας, την εισήγηση για υποψηφιότητα της κα. Σιούφτα έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου το κόμματος Παύλος Μυλωνάς.

Μάλιστα όπως σημειώνει το δημοσίευμα Σιούφτα και Νικόλας συναντήθηκαν στα γραφεία του ΔΗΚΟ, χωρίς ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ να είναι ιδιαίτερα «ζεστός» για μια τέτοια πρόταση, αφού οι δηλώσεις τις για την 28η Οκτωβρίου οποία προσέβαλαν και τον ίδιο όπως η αποστροφή για τους «εχθρούς» εντός των τειχών και τα «παραισθησιογόνα» που δήθεν χρησιμοποιούν.

Αναφερόμενη σε αυτό, τον «εχθρό» είχε πει πως «είναι ο ίδιος που διοργανώνει τις ‘πορείες περηφάνιας’ και σου ζητάει να επιβραβεύσεις τη διαστροφή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE