ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θα το ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ… Περί «ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ» ο λόγος…

Δεν θα το ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ… Περί «ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ» ο λόγος…

Διάβαζα χτεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη, σε ραδιοφωνική εκπομπή. Έλεγε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της εξέτασης της προσφυγής της εταιρίας που έχασε την προσφορά για το γήπεδο της Λεμεσού και είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί η απόφαση. 

Λίγο-πολύ εκτίμησε, πως, όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά τα έργα ανέγερσης του λεγόμενου «Γιοφυριού της Άρτας» στο Κολόσσι! 

Μακάρι να εξελιχθούν τα πράγματα, όπως τα είπε χθες, ο πρόεδρος του ΚΟΑ. Όταν κάποτε, ξεκινήσουν δουλειά (μπουν μέσα) οι μπουλντόζες εκεί στην περιοχή, όσοι ζούμε και εργαζόμαστε στην Λεμεσό, μάλλον δεν θα πιστεύουμε ότι θα συμβαίνει κάτι τέτοιο… 

*Η φωτό είναι από την περσινή (12/10/2017) συνέντευξη τύπου στο Παλε Ντε Σπορ της Λεμεσού. Για να μην λέμε πολλά, θυμηθείτε τι δήλωνε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης κι άλλοι αρμόδιοι σε εκείνη την πανηγυρική εκδήλωση (ΕΔΩ). 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top