ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αναφορά στον 15χρονο γιο του ζεύγους – Το DNA στο σπαθί και τα παπούτσια στο οικόπεδο

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αναφορά στον 15χρονο γιο του ζεύγους – Το DNA στο σπαθί και τα παπούτσια στο οικόπεδο

Συνεχίζεται την Παρασκευή (30/11) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου η κατάθεση μαρτύρων για την πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο.

Ο Λοχίας Σάββας Σιαμούτης, ο οποίος συνεχίζει την κατάθεσή του ενώπιον δικαστηρίου, ανάφερε ότι ο Λοΐζος Τζιωνής είχε αναφέρει στους ανακριτές ότι ο 15χρονος γιος του ζεύγους τον αναγνώρισε ως το πρόσωπο που ήταν στο σπίτι και τον «άρπαξε» για να τον πάρει στην αποθήκη και να τον κλειδώσει.

Όπως είπε ο κ. Σιαμούτης: «Ο Τζιωνής συνάντησε τον 15χρονο στο δωμάτιό του και του είπε ‘σκότωσα τους γονείς σου’».

Ο Τζιωνής είπε στους ανακριτές: «Ένιωσα ότι ο 15χρονος με αναγνώρισε». Όταν ρωτήθηκε με ποιο τρόπο, αυτός είπε: «Είδα τον στα μάτια».

Σύμφωνα με τον Λοχία Σιαμούτη, αστυνομικός γνώριζε οικογενειακώς τον Τζιωνή και τον ρώτησε: «Πώς γίνεται τα παπούτσια σου να βρέθηκαν στο οικόπεδο;». Ο 33χρονος απάντησε ότι τα τοποθέτησε εκεί ο ένας εκ των δύο αδελφών που υπέδειξε ως δράστες στο πρώτο σενάριο που έδωσε στις αρχές. «Για να με μπλέξει» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σιαμούτης ανάφερε ότι σύμφωνα με εξετάσεις του ΥΠΕΓΕ ο δράστης κυκλοφορούσε στο σπίτι με κοντές κάλτσες, ενώ για το σπαθί τύπου σαμουράι είπε ότι η εξέταση DNA συνέδεσε τον Τζιωνή.

Γεωργία Παππούτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top