ΠΑΡΑ-THEMA

ΣΧΟΛΙΟ: Σπαζοκεφαλιά για όλους ο Τζιωνής...

ΣΧΟΛΙΟ: Σπαζοκεφαλιά για όλους ο Τζιωνής...

Από την ημέρα που ο Λοΐζος Τζιωνής φόρεσε χειροπέδες για το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε στον Στρόβολο τον περασμένο Απρίλιο, δεν σταμάτησε να έλκει τα φώτα της δημοσιότητας, για διάφορους - αρνητικούς - λόγους!

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Είναι γεγονός ότι, το διπλό φονικό με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου, προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον στο κοινό, αφού πρόκειται για πρωτοφανές έγκλημα για τα κυπριακά δεδομένα. Την ίδια στιγμή δεν λείπουν οι ανατροπές στην δικαστική διαδικασία…

Τα φώτα της δημοσιότητας όμως «κλέβει» περισσότερο από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, ο Λοΐζος Τζιωνής… Ο 33χρονος που συνελήφθη και είναι ο υπ’ αριθμόν ένα κατηγορούμενος, για την διάπραξη των δύο φόνων.

Θυμίζουμε την ανατροπή που έγινε από τον 33χρονο με την μη παραδοχή των κατηγοριών που του απάγγειλε το δικαστήριο, ενώ αρχικά είχε παραδεχθεί τα πάντα – ανάμεσα σε αυτά και τον φόνο εκ προμελέτης – εκτός από την διάρρηξη γιατί «ήταν ανοιχτά» όπως είπε, ενώ να αναφέρουμε και τις αλλοπρόσαλλες καταθέσεις που έδωσε στους ανακριτές, με τρία διαφορετικά σενάρια και πάντα με άλλους εμπλεκόμενους.

Ωστόσο, ενα μεγάλο ερώτημα που προκύπτει, μετά και από την τελευταία δικάσιμο της Παρασκευής (30/11) είναι, κατά πόσο τελικά ο Τζιωνής κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ή όχι (;).

Ο δικηγόρος του Τζιωνή, στην δικάσιμο της Τετάρτης (28/11) ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του πιέστηκε και μη θεληματικά έδωσε καταθέσεις και υπέγραψε ενοχοποιητικές δηλώσεις εναντίον του, γιατί βρισκόταν υπό το καθεστώς της στέρησης ναρκωτικών ουσιών.  Στην συνέχεια όμως, ο Λοχίας Σάββας Σιαμούτης, που κατέθεσε στο δικαστήριο ως μάρτυρας, διέψευσε με έγγραφο τους ισχυρισμούς του κ. Ανδρέα Αναστασίου.

Στην δικάσιμο της Παρασκευής (30/11), από τον κ Σιαμούτη, ακούστηκε ότι ο Τζιωνής είπε στους ανακριτές ότι ήταν περιστασιακός χρήστης χασίς, και ότι έκανε χρήση μερικές φορές για να ξεχάσει.

Ψυχίατρος μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο κ. Σιαμούτης στο δικαστήριο, διαπίστωσε ότι ο Τζιωνής δεν ήταν εξαρτημένος και πως δεν χρειάστηκε ποτέ ιατρική φροντίδα.

Όμως, στις 2 Νοεμβρίου δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», ανέφερε ότι, τρεις από τους τέσσερις υπόδικους για την υπόθεση, και συγκεκριμένα ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος,  με το που επέστρεψαν στο κελί τους έπειτα από την δικαστική διαδικασία της Δευτέρας (29/10) προκάλεσαν τις υποψίες των δεσμοφυλάκων, λόγω του ότι βρίσκονταν σε ευφορία.

Στο δημοσίευμα αναφερόταν ακόμη ότι, οι τρεις υποβλήθηκαν σε ναρκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικοί.

Μάλιστα, σημειώθηκε ότι, ο Αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε διοικητική έρευνα, για να διαπιστωθεί από πού προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά τα τρία πρόσωπα.

Τελικά… ο Λοΐζος Τζιωνής είναι ή όχι χρήστης ναρκωτικών ουσιών;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top