Χωρίς λεωφορεία η Λεμεσός την ερχόμενη Δευτέρα - Αδυναμία καταβολής του μισθού Νοεμβρίου

Χωρίς λεωφορεία η Λεμεσός την ερχόμενη Δευτέρα  - Αδυναμία καταβολής του μισθού Νοεμβρίου

Σε απεργία κατέρχονται την ερχόμενη Δευτέρα οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ).

Οι επιτροπές των εργαζομένων της ΕΜΕΛ και οι συντεχνίες τους, αποφάσισαν χθες βράδυ όπως προχωρήσουν σε απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την αδυναμία της εταιρείας να τους καταβάλει το μισθό τους για τον Νοέμβριο. Ζητούν επίσης την επιστροφή της συλλογικής τους σύμβασης.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΜΕΛ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία καθώς όπως αναφέρουν οι προσπάθειες και οι συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Από την προγραμματιζόμενη απεργία αναμένεται να επηρεαστούν πολλοί μαθητές και πολίτες.



Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE