Το πράσινο φως στην Ευριπίδου από το ΣΙΓΜΑ - Με βραδινό σόου η Κωνσταντίνα

Το πράσινο φως στην Ευριπίδου από το ΣΙΓΜΑ - Με βραδινό σόου η Κωνσταντίνα

Τι θα παρουσιάζει στο βραδινό σόου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου; 

Μπορεί η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να ηγείται της απογευματινής ζώνης του ΣΙΓΜΑ, όμως οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να την αξιοποιήσουν και στα εορταστικά τους προγράμματα.

Σύμφωνα με το περιοδικό TvΜανία το κανάλι έχει προτείνει στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου δύο εορτασικές εκπομπές.

Μια την βραδιά των Χριστουγέννων και μια τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς.

Στην παρέα της θα βρίσκεται και η ομάδα του «Όλα Καλά», η οποία θα έχει ενεργό ρόλο  καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες βδομάδες.

Αυτές τις μέρες γίνονται συζητήσεις για τα άτομα που θα φιλοξενηθούν στο πλατό με γνωστά ονόματα από την Ελλάδα να περιλαμβάνονται στη λίστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE