Το πράσινο φως στην Ευριπίδου από το ΣΙΓΜΑ - Με βραδινό σόου η Κωνσταντίνα

Το πράσινο φως στην Ευριπίδου από το ΣΙΓΜΑ - Με βραδινό σόου η Κωνσταντίνα

Τι θα παρουσιάζει στο βραδινό σόου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου; 

Μπορεί η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να ηγείται της απογευματινής ζώνης του ΣΙΓΜΑ, όμως οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να την αξιοποιήσουν και στα εορταστικά τους προγράμματα.

Σύμφωνα με το περιοδικό TvΜανία το κανάλι έχει προτείνει στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου δύο εορτασικές εκπομπές.

Μια την βραδιά των Χριστουγέννων και μια τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς.

Στην παρέα της θα βρίσκεται και η ομάδα του «Όλα Καλά», η οποία θα έχει ενεργό ρόλο  καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες βδομάδες.

Αυτές τις μέρες γίνονται συζητήσεις για τα άτομα που θα φιλοξενηθούν στο πλατό με γνωστά ονόματα από την Ελλάδα να περιλαμβάνονται στη λίστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE