Βουτιά πέραν του 3% καταγράφουν τα αμερικανικά χρηματιστήρια

Βουτιά πέραν του 3% καταγράφουν τα αμερικανικά χρηματιστήρια

Βουτιά πέραν του 3% πραγματοποιούν την Τρίτη 4/12 τα αμερικανικά χρηματιστήρια, εν μέσω ανησυχιών για τις οικονομικές προοπτικές των ΗΠΑ και του σκεπτικισμού για την ανακωχή μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας σε σχέση με τον εμπορικό πόλεμο.

 
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρούσε γύρω στις 20.45 ώρα Κύπρου κατά 3,0% ή 775 μονάδες, στις 25.051,99 μονάδες.
 
Ο δείκτης S&P υποχωρούσε κατά 3,1% στις 2.704,81 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq πραγματοποιούσε βουτιά κατά 3,5%, στις 7,178,03 μονάδες.

Η πτώση ήταν αποτέλεσμα ενός μηνύματος που στάλθηκε από τα επιτόκια των αμερικανικών κρατικών ομολόγων, το οποίο θεωρήθηκε ως μια έγκαιρη προειδοποίηση για ύφεση στις ΗΠΑ, καθώς και η συγκεχυμένη συμφωνία για αναστολή του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κϊνας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE