LIFESTYLE

Τα «τσούγκρησε» ο Κύπριος τραγουδιστης με τον Σφακιανάκη – Αποχώρησε «πυροβολώντας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα «τσούγκρησε» ο Κύπριος τραγουδιστης με τον Σφακιανάκη – Αποχώρησε «πυροβολώντας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σχήμα 'Πάολα - Σφακιανάκης - Παπαδόπουλος', μιλώντας για απαράδεκτη συμπεριφορά του Νότη.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Γιώργος Παπαδόπουλος: «Αγαπητοί φίλοι, αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα μας στο 'Γκάζι Live' με το Νότη Σφακιανάκη και την αγαπημένη μου Πάολα. Δυστυχώς χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα - κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής».

Και συνέχισε: «Εκπλάγηκα και απογοητεύτηκα ταυτόχρονα - προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψυχραιμος. Τελικά μάλλον επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για το Νότη Σφακιανάκη - αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι αυτή τη συνεργασία εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του με σεβασμό σε αυτή τη σπουδαία λαϊκή φωνή». 

Εξηγεί τους λόγους της επιλογής του: «Όμως - όπως λειτουργούσα ανέκαθεν όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου». 

Την δύσκολη φάση που διανύει δεν την παραγκωνίζει: «Έτσι αναγκάζομαι το μήνα Δεκέμβριο και πριν τις γιορτές να μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένειά μου».

Θέλησε να ξεκαθαρίσει την σχέση του με την Πάολα: «Οι σχέσεις μου με την Πάολα την οποία αγαπώ και εκτιμώ παραμένουν εξαιρετικές καθώς και με την επιχειρηση Μακροσούλη - όλα είναι τέλεια και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία γι ακόμα μια φορά. Εύχομαι καλή αρχή αύριο στην Πάολα, στην επιχείρηση και σε όλους τους μουσικούς και συνεργάτες».

Τέλος έγραψε: «Μάλλον ήταν σοφή τελικά η απόφαση της Δέσποινας Βανδή πριν από πέντε χρόνια - σε γεγονότα που αν και έχουν δαφορετική αφετηρία έχουν κοινή ουσία. Θα δανειστώ μια φράση της: Αποχωρώ με λύπη. Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους. Γιώργος Παπαδόπουλος». 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top