ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργός Υγείας: 'Ο κάθε δημοσιογράφος μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του'

Υπουργός Υγείας: 'Ο κάθε δημοσιογράφος μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του'

Ο κάθε δημοσιογράφος μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του, απαντά στο Γενικό Ελεγκτή ο Υπουργός Υγείας.

Η δημοσιογραφία είναι ελεύθερο επάγγελμα, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο κάθε δημοσιογράφος μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του και δεν νομίζει να μπορεί κάποιος να του υποβάλει τι να γράφει και τι όχι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας ο κ. Ιωάννου, ο οποίος είχε κληθεί να σχολιάσει σημερινές δηλώσεις του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη ότι εφημερίδα που ελέγχεται, όπως είχε πει, από εταιρεία στην οποία έχει συμφέροντα, εξαπολύει επιθέσεις εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι προκαλεί προσκόμματα στην εφαρμογή του ΓεΣΥ, διερωτήθηκε σε ποια επίθεση αναφέρθηκε ο Γενικός Ελεγκτής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αναφορά Οδυσσέα για ιστοσελίδα που ανήκει στον υπουργό Υγείας και κάνει επιθέσεις – ‘Απαράδεκτο. Ψευδής συσχέτιση’

«Αντιλαμβάνομαι ότι υπήρχε ένα δημοσίευμα την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά, κι εσείς ως δημοσιογράφοι θα έπρεπε να διερωτηθείτε εάν δύναται κάποιος που έχει μετοχική συμμετοχή σε μια εταιρεία, να μπορεί να υπαγορεύει στους δημοσιογράφους πώς να κάνουν τη δουλειά τους», είπε.

Πρόσθεσε ότι «εμάς, τουλάχιστον στην εταιρεία που έχω μετοχική σχέση, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας και θεωρώ ότι και στα υπόλοιπα ΜΜΕ δεν υφίσταται αυτό το θέμα. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύει όπως θέλει».

«Η δημοσιογραφία είναι ελεύθερο επάγγελμα. Ο κάθε δημοσιογράφος μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του και δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να του υποβάλει τι να γράφει και τι όχι», σημείωσε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top