ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκε στο σφαγείο για να κλέψει κιβώτιο– Χιλιάδες ευρώ το περιεχόμενό του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκε στο σφαγείο για να κλέψει κιβώτιο– Χιλιάδες ευρώ το περιεχόμενό του

Υπό κράτηση τέθηκε 35χρονος άνδρας ως ύποπτος για κλοπή γάντζων από σφαγείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε καταγγελία το μεσημέρι της Πέμπτης 06/12 από υπεύθυνο παραγωγής σφαγείου, πως το βράδυ της Τετάρτης προς τα ξημερώματα της Πέμπτης, άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν κιβώτιο με γάντζους.

Όπως αναφέρθηκε στην καταγγελία, το κιβώτιο βρισκόταν σε ανοικτό, αλλά περιφραγμένο χώρο στο σφαγείο στους Αγίους Τριμιθιάς.

Το κιβώτιο περιείχε 200 μεγάλους αλουμινένιους γάντζους, οι οποίοι αγοράστηκαν το 2014 με την αξία τους να φτάνει τις €7.000.

 Ο υπεύθυνος ανέφερε στην Αστυνομία, πως οι γάντζοι «χάνονταν» σταδιακά, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης όπου χάθηκε ολάκερο το κιβώτιο.

Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 35χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να μετέβη στο σημείο γύρω στις 04:00 το πρωί της Πέμπτης 06/12.

Εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, όπου και συνελήφθη γύρω στις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης 06/12.

Ο 35χρονος άνδρας, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE