ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Κολοκούδιας…

ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Κολοκούδιας…

Αποβλήθηκε ο Γιώργος Κολοκούδιας, επειδή είπε στον Τράττο ότι είναι λίγος σαν διαιτητής, αλλά και ότι δεν θα έφευγε εύκολα από την περιοχή τους. 

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ (ΕΔΩ). 

Μας ξάφνιασε ο έμπειρος επιθετικός, γιατί δεν θυμόμαστε ξανά να έχει τόσο έντονη αντίδραση. 

Μάλλον θα μετάνιωσε, όταν αργότερα ηρέμησε, όσο κι αν ένιωθε έντονα ότι έπρεπε να τους δώσει πέναλτι ο Τράττος στο χέρι του Ρομπέρζ (έκανε χέρι ο Γάλλος, αλλά σωστά δεν δόθηκε η παράβαση). 

Επειδή με τα όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλο αγώνα, θα «εισπράξει» από τον Δικαστή έξτρα «καμπάνα», πέραν της αυτόματης ποινής. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE