ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσιάστηκαν οι νέοι άξονες τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Αγίας Νάπας

Παρουσιάστηκαν οι νέοι άξονες τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Αγίας Νάπας

Παρουσιάστηκαν την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία από τον  Δήμαρχο Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο, τον Γενικό Διευθυντή της Red Wolf Digital Group και επικεφαλής της κοινοπραξίας, με την W2strategy, για την παροχή διαδικτυακής και τουριστικής προώθησης του Δήμου Κώστα Ντάλτα και τους συνιδρυτές της εταιρείας W2strategy,  Δημήτρη Μαζιώτη και Κωστή Καπόπουλο οι νέοι άξονες τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Αγίας Νάπας και η πλατφόρμα Always Ayia Napa.

 
Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου όραμα της προσπάθειας είναι να καταστεί η Αγία Νάπα το καλύτερο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Μεσογείου, με ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία και βιώσιμη ανάπτυξη για την περιοχή.
 
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό της Αγίας Νάπας για το 2019, ο όποιος είναι ο μεγαλύτερος που είχε ποτέ ο Δήμος και έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ανάπτυξη. Πρόκειται για ένα πλεονασματικό προϋπολογισμό κατά 3,6 εκ. ευρώ με 19,2 εκ. έσοδα και 15,6 εκ. δαπάνες, στις οποίες περιλαμβάνονται αναπτυξιακά έργα, όπως η ανάπλαση πάρκων, του παραλιακού μετώπου, του υπαίθριου αμφιθέατρου και του Κέντρο Πολιτισμού, καθώς και η μετατροπή του Μεσαιωνικού Κάστρου σε Μουσείο.
 
 Όλα τα έργα θα συνεισφέρουν στη συνεχή και ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας, πρόσθεσε.
 
 Οι τέσσερις βασικοί στόχοι marketing επικεντρώνονται στους άξονες:  Προοδευτική αλλαγή μίγματος επισκεπτών, βελτίωση της εμπειρίας του επισκέπτη και με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, αλλαγή συνολικής αντίληψης – σύνδεσης για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής, προσέλκυση επισκεπτών για short break διακοπές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top