Στην NCH Capital το μοναδικό ξενοδοχείο που πωλούσε η Τρ. Κύπρου

Στην NCH Capital το μοναδικό ξενοδοχείο που πωλούσε η Τρ. Κύπρου

Έκλεισε το «deal» για την αγορά του ξενοδοχείου Beau Rivage που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Πύλας.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Στη δεύτερη της επένδυση στο νησί προχωρά η NCH Capital μετά το deal με την Τράπεζα Κύπρου για την εξαγορά του Beau Rivage που διατίθετο προς πώληση στην ιστοσελίδα της REMU, με ιδιοκτήτρια εταιρεία την «Racotino Properties».

Το Beau Rivage είναι έκτασης 13.364 τ.μ., διαθέτει συνολικά 188 δωμάτια, πισίνα και χώρο πρασίνου στη δυτική του πλευρά, ενώ παράλληλα στους χώρους γύρω από το ξενοδοχείο προωθείται η εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

Η NCH Capital ελέγχεται από την αμερικάνικη κεφαλαιαγορά και πρόκειται για εταιρεία που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Κασίμ Ντιανιέ διαδέχεται τον Κόλιν Στιούαρτ στην Κύπρο – Ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας ο Γκουτέρες

Ο Κασίμ Ντιανιέ διαδέχεται τον Κόλιν Στιούαρτ στην Κύπρο – Ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας ο Γκουτέρες

Στον απόηχο της ολοκλήρωσης της θητείας του Κόλιν Στιούαρτ ως Ειδικού Εκπροσώπου για το Κυπριακό, ο Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες ετοιμάζεται να ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ για τον νέο διπλωμάτη που θα τον διαδεχτεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE