ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προϋπολογισμός 2019: Η κυβέρνηση μας έχει χρεοκοπήσει ηθικά, δήλωσε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Προϋπολογισμός 2019: Η κυβέρνηση μας έχει χρεοκοπήσει ηθικά, δήλωσε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Η κυβέρνηση μας έχει χρεοκοπήσει ηθικά, ενώ ζούμε σε ένα κράτος με έντονα τα στοιχεία της διαπλοκής και της διαφθοράς, δήλωσε σήμερα η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία ανέφερε πως καταντήσαμε να συλλέγουμε εκθέσεις του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας και γνωματεύσεις του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, ως πιστοποιητικά της αλαζονείας και της διαφθοράς αυτής της κυβέρνησης.

 

Σε ομιλία της ενώπιον της συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής, για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019, η κ. Χαραλαμπίδου είπε πως την τρομάζει «η σκέψη αφυπηρέτησης του νυν Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, μα πολύ περισσότερο του πιθανού διαδόχου του, γνωρίζοντας ότι ο διορισμός του είναι συνταγματικό δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, λαμβάνοντας υπόψη την αντίληψη που έχει περί αριστών». Απευθυνόμενη στο Νίκο Αναστασιάδη είπε πως σύντομα θα πρέπει να επιλέξει Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, για να σημειώσει ότι ελπίζει πως «η τάτσα -όπως είπε και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ-  που άφησαν στο Λόφο προηγούμενες συμπεριφορές της κυβέρνησης σας, να μην επαναληφθούν και αυτή τη φορά, γιατί είναι ο Κυπριακός λαός στην τελική που πληρώνει τις όποιες συναλλαγές σας».

 
«Έχει εξαντληθεί η υπομονή μας -όχι όμως-  και η επιμονή μας. Αν είναι να δεχτούμε παθητικά τις συμπεριφορές της κυβέρνησης Αναστασιάδη καλύτερα να υποβάλουμε την παραίτηση μας. Οι τάτσες πολλαπλασιάζονται και το μαστίγωμα της νοημοσύνης μας με δόσεις συνταγματικής εκτροπής, όπως ορθά το έθεσε ο Γενικός Εισαγγελέας, είναι συμπεριφορές απαράδεκτες και προσβλητικές για έναν λαό», είπε. Ανέφερε πως «χρειάζεται πολιτική βούληση για να σταματήσουμε αυτή την κατρακύλα έστω και αν η κυβέρνηση είναι παντελώς αδιάβροχη και σκληρόπετση στην κριτική που της ασκείται», για να προσθέσει πως «είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους απογοητευμένους πολίτες που παρακολουθούν καθημερινά αυτή την κατάσταση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top