ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν έλθουν και τα ΓΚΟΛ των Μακρή-Μυτίδη… Πότε ΕΒΓΑΖΑΝ φωτιές…

Αν έλθουν και τα ΓΚΟΛ των Μακρή-Μυτίδη… Πότε ΕΒΓΑΖΑΝ φωτιές…

Λογικά θα διατηρηθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Αντρέας Μακρής στη συνάντηση του Σαββάτου με τη Δόξα εκτός έδρας.

Ο Κύπριος διεθνής έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Αντάμοβιτς κόντρα στον Ερμή. Του λείπει του 23χρονου διεθνούς επιθετικού, για να «ντοπαριστεί» ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Είχε χάσει μια πολύ κλασική ευκαιρία στα τελευταία στάδια του αγώνα με τους «φτεροπόδαρους». Ο Μακρής είναι παίχτης που έχει ικανοποιητική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, ακόμα και πέρσι που αγωνίστηκε μόλις σε 6 αγώνες πρωταθλήματος (στους πέντε μπήκε αλλαγή) με τον ΑΠΟΕΛ, έβαλε τρία τέρματα.

Η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν η σεζόν 2014-15, όταν έβαλε 13 γκολ με την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα. Έπαιζε κυρίως ως κεντρικός επιθετικός εκείνη τη σούπερ χρονιά της καριέρας του.

Αγνοεί κι ο Μυτίδης το γκολ στο πρωτάθλημα

Το γκολ στο πρωτάθλημα το αγνοεί ακόμα (έχει σκοράρει στο κύπελλο μια φορά) και ο Νέστωρας Μυτίδης. Απώλεσε κι αυτός μια κραυγαλέα ευκαιρία στη συνάντηση με τον Ερμή.

Ο 27χρονος Κύπριος διεθνής σέντερ φορ, έχει γράψει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ΑΕΛ, σε δυο παιχνίδια ήταν βασικός. Περιμένουν περισσότερα από τον Μυτίδη στην υπόθεση σκοράρισμα στην πορεία της σεζόν.

Tα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν, που έβαλε ο Σκαλιώτης επιθετικός, ήταν 10. Τόσα έβαλε για δυο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους με τη φανέλα της ΑΕΚ, τις χρονιές 2013-14 και 2014-15. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top